Събития

Турнир за купата на Директора

Еньовденският турнир за купата на Директора за поредна година изправи един срещу друг отборите от всички класове в училището. В първите три кръга от състезанието учениците трябваше да отговарят на въпроси от всички области на знанието, изкуствата и спорта. От състезателите се изискваше да демонстрират не само задълбочени знания, но и да проявят съобразителност и бързина. 

По традиция четвърти кръг от Еньовденския турнир беше най-забавен. Всеки клас се представи със свое изпълнение – танц, песен, скеч. За целта учениците посветиха доста от свободното си време за репетиции месец преди събитието. Това е екипна работа, която сплотява класовете и оставя незабравими спомени. В програмата се включиха и учителите със своя музикален поздрав към публиката.

Купата на Директора спечели отборът на Vа клас. Най-малките ни ученици събраха висок брой точки в трите кръга на знанието и грабнаха сърцата на публика и жури със своето музикално изпълнение в 4. кръг. Завъртяха кръшно българско хоро, на което се хванаха участници, публика и жури.

На второ място се класира отборът на ІХб клас, а на трето – VІІІа клас. Честито на победителите!

Меню