Събития

Випуск 2022 - на добър час!

На 25.05.2022 г. се състоя балната вечер на абитуриентите от ЧПГ "АК-Аркус" ЕООД. Тази година завършват 40 колежани, разделени в два класа: 12а клас с профил „Чужди езици“, с класен ръководител Бисерка Колева и 12б клас с профил „Софтуерни и хардуерни науки“, с класен ръководител Албена Тодорова.

През изтеклите пет години учениците от випуск 2022 могат да се похвалят както с успехи в различни области на знанието, така и с участия и постижения в областни и национални състезания в различни спортни дисциплини. Акцент в свободното време на учениците винаги е била и активната социална и екологична дейност, която включва различни доброволчески кампании, инициирани от колежа. Тази година сред завършващите се отличават имената на учениците Далия Матеева и Йоанна Генкова, които са пълни отличници на випуска.

Голяма част от завършващите ученици са постигнали високи резултати от положените международни изпити по английски език. Те ще продължат образованието си в престижни чуждестранни университети във Великобритания, Германия, Нидерландия, Дания, Белгия и Италия. Сред предпочитаните специалности от учениците, решили да останат в България, са медицина, право, софтуерно инженерство, международни икономически отношения, архитектура, програмиране, мехатроника. Нека поздравим тези перспективни млади хора!

Меню