Събития

На добър час, "Аркус"!

За двадесети пореден път ЧПГ „АК-Аркус“ ЕООД празнично отвори врати, за  да посрещне своите ученици на първия учебен ден. Семейството на колежа и тази година се увеличи, като осъществи пълен прием на уеници както в V, така и в VІІІ клас, за което изключително допринася както утвърденото име на институцията, така и държавното финансиране, даващо възможност за обучение на по-широк кръг от кандидати с отлични резултати на приемните ни изпити.

По традиция новоприетите ученици бяха привествани от директора Петър Иванов и гостите на тържеството – инж. Даниел Панов, кмет на Община Велико Търново, и Цвета Караиванова – председател на Съвета на директорите на „Американски колеж Аркус“ АД.

По време на празника директорът Петър Иванов връчи грамоти на ученици, успешно положили международни езикови изпити, както  и на първенци от състезания. Бяха отличени и всички колежани, завършили с пълен отличен успех  изминалата учебна година.  

Последва полагането на клетва от новоприетите ученици, които бяха окуражени да поемат с вдъхновение към новите си класни стаи от Иван Цветков – ученик от ХІІб клас.

Тържеството закри танцова формация „Аркус“ ?, включваща грациозните момичета от VІ, ІХ клас, техните учители, както и директора Петър Иванов.

Меню