Събития

"Tender is the night" - едно събитие по случай Деня на влюбените със специален гост-изненада - Александър Сано

„-Едничката ми надежда е, че никакъв огън, никаква сила не може да унищожи онова, което човек скатава в бленуващото си сърце, а в моето си само ти.“

По случай празника на любовта дузина от нашите най-дейни ученици подготвиха събитие-изненада в аулата на колежа. Всеки един акцент от него е съвместна идея между участниците и техните учители - Карина Огнянова и Адриана Ганева. Изгледахме кратък филм, последван от пиеса: и двете вдъхновени от любовта между Скот и Зелда Фицджералд и създадени от нашите ученици. А изпълнението на училищната ни банда подсили техния привкус.

И понеже любовта има много и различни измерения, нашите млади организатори поканиха и специален гост да разкаже за любовта към призванието, което всеки от нас си избира. Или по-правилно казано, призванието което само̀ избира нас. “Онова, което искаш да правиш, защото не можеш да не го правиш”, както мъдро ни напомни нашият гост. Александър Сано впечатли нашата публика с непринуденост, заземеност, откровеност и шеговитост. И въпреки че е звезда от големия и малкия екран, както и от българската театрална сцена, дистанция между него и публиката не се усети. Времето мина неусетно и като че ли не беше достатъчно за всички въпроси. Затова поканихме г-н Сано да ни гостува пак, с неопределена дата.

Меню